Monday, May 25, 2015

Personalized Towel ' Happy Teacher's Day'

Tak terlewat rasanya nak ucapka Selamat Hari Guru buat semua guru di Malaysia




Thursday, April 30, 2015

RPH Cover lagi...

Salam...
Quick post je hari ni...sblm tu nak bitau utk sekian kalinya lagi (sbb ramai yg dok tanya dlm email dan fb), order utk RPH cover akan dibuka selepas raya nanti.. harap maklum...
ni antara batch yg dh tempah sejak hujung tahun  lepas lagi ya...

Selamat Hari Pekerja!!









Friday, April 3, 2015

Bag Tag ~~@

Salam...

Antara product yang penah dihasilkan..

Bag Tag / Keychain pun boleh..kalau nak tag kat luggage yg besar , iolss letak ribbon panjang...kalau nak sangkut kat zip beg dan sewaktunya iolss letak O-ring...ikut kesesuaian dan permintaan customer ...jom cuci mata...













Monday, March 23, 2015

Personalized Pillows ~~@

Korek- korek lagi..ada lagi pillow yg belum ditayang disini...hehehe...

material pelbagai ..ada yang  dr minky 100% dan ada juga dr material cotton....buat masa ni tempahan pillow ni ditutup sementara..harap maklum...





-n-


Personalized Towels

Salam...
bila check2 byk ruspanya gambar belum upload dlm fb ni...
sementara tgh rajin ni, jom tengok antara tempahan personalized towel yang dh selamat sampai ke tuannya masing2 ni eheheh..
 Nota kaki : Tempahan Personalized masih dibuka..jom order seblm tempahan ditutup.kalau lambat kemudian hari menyesal sy tak bertanggungjawab ahahaha












Friday, March 20, 2015

Lunch Tote Bag/ Bento Bag ~~ Custom order

Hai hai hai...
berjumpa lagi heheeh..hari ni terlebih rajin sikit..

skrg ni dh mcm trend kan bekalkan anak2 kesekolah...deco2 mknan dalam tupperware...pastu dh cun takkan nak angkut pakai plastik deco je kan...harusla mak2 diva moden nak beg2 cute jgk...hahaha

ini lunch bag, perfect for your bekalsss..at least 2 bekas mknan boleh masuk dlm ni...kalaudh kotor basuh je...tapi jgn le campak dlm mesin basuh...hand wash only, tp jgn perah ye norkss...

eh tapi...ada je yg order beg ni utk buat isi telekung..boleh jgk...asal telekung uoolsss muat...ate sumbat aje...apadehal,...
but, unfortunately, order utk lunch bag ni blm dibuka lagi...mak nk pi holiday dulu merehatkan minda...walau dah bertalu2 org menanya nk masuk queue....







k, thanks..

RPH Covers and Boxy Pouchessssss..

Salam...

bersiaran lagi....setelah sekian lama....nak ambik mood nk update kat blog ni...
sekrg iolss kumpul byk2 pastu sekali upload je..hehehe...
tempahan alhamdulillah tak putus2..thanks for your great support...yg plg sabar menunggu tu buat iolss terharu...tapi tangan ada 2 je...tangan sotong tak tumbuh2 lagi....jadi  iolss hanya ambik tempahan mana yg termampu je....maafkan sy kalau ada email yang masih belum berbalas...buat masa ni sebarang tempahan baru terpaksa hold dulu..iolss tak berani nak ambik klau giliran uolss nanti sampai bulan 7,8 or 9...tak elok buat org tertunggu2 kan...heheehhe...

kecuali tempahan utk sulaman insyaallahh iolss masih ambik...but bukanle tempahan pukal...walau mesin makcik dh byk, yg mengorjenya tetap sorang makcik ni je hewhewhew

Dibawah ni antara tempahan yg berjaya disiapkan...fuhhhh....order dr bln 11/12, bln 2 baru dpt siapkan...uolss sanggup tunggu gitu punye lama ?? heheh..

masa nak tulis entry ni br iolss pasan byk rupanya boxy pouch yg belum masuk blog...so hari nak upload sekaligus la....tgkla sampai muntah ahahhaa...

bye!!