Sunday, January 3, 2016

boxy pouch lagi...

Assalam...
takdan nk celoteh pjg2 sgt kali ni
iols  di hujani pm dan email....
ada lagi yang tak sempat balas
ini keja one man show
tangan ada 2 je..sambil kejar siapkan order org
kalau boleh guna kaki ni utk menjahit mmg dh lama dah guna
eh , mmg menjahit guna kaki pun kan ( tekan pedal)
walau apapun, sy manusia biasa..kena uruskan banyak perkara jgk
keluarga dan keja hakiki
tetapi , demi menyahut seruan anak pak maslan
#10kerja
..makcik gagahkan jua..

hihihi...jom cuci mata tgk boxy pouch..
produk yg tgh dpt sambutan sgt menggalakkan ni











Wednesday, November 11, 2015

Baling Belakang : Dress Raya 2015

hahaha...
hr ni sessi IMBAS KEMBALI
ni dress utk anak2 dara iolss
nampaknya, bila nak raya baru la mamanya ada masa nak buat baju kt theyolss
sbb kalau beli ready made mahal sesangat,...plus material pun bkn best sgt kadang2 tu kan
kugigih dan gagahkan jua jahit sendiri
dress sendiri buat lagi terjamin
yang plg penting..GAYA, MUTU, SAMY...

eh..Happy Depavali

p/s : Saya tak ambik tempahan baju ye..harap maklum..








Monday, November 2, 2015

Curvy Clutch ~~~

Macam jarang je iols jahit beg kan..
sebab lately asyik post hasil2 sulam je
bag masih jahit jgk..sbb dlm mood selow melow..
sbb jahit bag time consuming
tapi minat jahit beg tak penah terpadam
lagi terbakor ada sebab tgk hasil2 crafter yang lain..
tapi...
tunggu....
pasni bag akan kembali mewarnai blog iolss ni
hihihi

k, bai...









Wednesday, October 28, 2015

Personalized towels

Towel2 yg penah iols sulam...
berminat kalu blh email je saya ek..
tq!

























Monday, October 26, 2015

Embroidery Bag Tag


Salam..
Embroidery Bag Tag happened to be my fast selling item in my facebook..
mcm goreng pisang panas...
apalagi kalau wajah kita tu di  interprem dlm bentuk kartun..menarik kan..?
jangan kata bebudak, mak2 budak mak2 dara anak dara pun suka..
kalau berminat, jgn segan, meh email laju2...
shiedahakif@yahoo.com