Monday, March 23, 2015

Personalized Pillows ~~@

Korek- korek lagi..ada lagi pillow yg belum ditayang disini...hehehe...

material pelbagai ..ada yang  dr minky 100% dan ada juga dr material cotton....buat masa ni tempahan pillow ni ditutup sementara..harap maklum...





-n-


Personalized Towels

Salam...
bila check2 byk ruspanya gambar belum upload dlm fb ni...
sementara tgh rajin ni, jom tengok antara tempahan personalized towel yang dh selamat sampai ke tuannya masing2 ni eheheh..
 Nota kaki : Tempahan Personalized masih dibuka..jom order seblm tempahan ditutup.kalau lambat kemudian hari menyesal sy tak bertanggungjawab ahahaha












Friday, March 20, 2015

Lunch Tote Bag/ Bento Bag ~~ Custom order

Hai hai hai...
berjumpa lagi heheeh..hari ni terlebih rajin sikit..

skrg ni dh mcm trend kan bekalkan anak2 kesekolah...deco2 mknan dalam tupperware...pastu dh cun takkan nak angkut pakai plastik deco je kan...harusla mak2 diva moden nak beg2 cute jgk...hahaha

ini lunch bag, perfect for your bekalsss..at least 2 bekas mknan boleh masuk dlm ni...kalaudh kotor basuh je...tapi jgn le campak dlm mesin basuh...hand wash only, tp jgn perah ye norkss...

eh tapi...ada je yg order beg ni utk buat isi telekung..boleh jgk...asal telekung uoolsss muat...ate sumbat aje...apadehal,...
but, unfortunately, order utk lunch bag ni blm dibuka lagi...mak nk pi holiday dulu merehatkan minda...walau dah bertalu2 org menanya nk masuk queue....







k, thanks..

RPH Covers and Boxy Pouchessssss..

Salam...

bersiaran lagi....setelah sekian lama....nak ambik mood nk update kat blog ni...
sekrg iolss kumpul byk2 pastu sekali upload je..hehehe...
tempahan alhamdulillah tak putus2..thanks for your great support...yg plg sabar menunggu tu buat iolss terharu...tapi tangan ada 2 je...tangan sotong tak tumbuh2 lagi....jadi  iolss hanya ambik tempahan mana yg termampu je....maafkan sy kalau ada email yang masih belum berbalas...buat masa ni sebarang tempahan baru terpaksa hold dulu..iolss tak berani nak ambik klau giliran uolss nanti sampai bulan 7,8 or 9...tak elok buat org tertunggu2 kan...heheehhe...

kecuali tempahan utk sulaman insyaallahh iolss masih ambik...but bukanle tempahan pukal...walau mesin makcik dh byk, yg mengorjenya tetap sorang makcik ni je hewhewhew

Dibawah ni antara tempahan yg berjaya disiapkan...fuhhhh....order dr bln 11/12, bln 2 baru dpt siapkan...uolss sanggup tunggu gitu punye lama ?? heheh..

masa nak tulis entry ni br iolss pasan byk rupanya boxy pouch yg belum masuk blog...so hari nak upload sekaligus la....tgkla sampai muntah ahahhaa...

bye!!





















Friday, February 27, 2015

Salam..
lama kita tak bersiaran di blog ni...
dh bersawang gamaknya kot....
terima kasih pada yang email nak tempah cover rph tu....rasanya ada 1-2 email lagi tak balas..sejak akhir2 ni iolss banyk terima pesanan dr fb mahupun dr email nak tempah barang2 handmade...oleh  sebab kudrat yang terhad maka iolss mintak sorry banyak2 tak dapat terima lagi tempahan buat masa ini kecuali yang simple seperti towel embroidery dan taggies blanket...sbb masa yang ada ni dah penuh dgn jadual utk org2 terdahulu yg dh book slot tempahan..sorry sangat2..bkn menolak rezeki maupun nak eksyen tapi iolss kena sedor diri betul2 sbb keja jahitan ni adalah part time sahaja..keja hakiki dan urusan rumahtangga adalah priority utama..iolss takmo bila main sanggup je...pastu customer tertanya2 bila nak siap bila nak siap..kalau dapat customer yg jenis mendesak nak suruh kita siapkan dia punye lagilah iolss streess...i rather to refund her money la..dari bikin stress gitu...

Sejak mula taggies blanket ni diperkenalkan, alhamdulillah makin lama makin dapat sambutan pulak..keterujaan mommy semua menempah utk baby mereka telah menjadikan taggies blanket ni hot item buat masa ni...

Saiznya tak besar..dalam 15" x 17"  je.price RM37 termasuk postage + sulaman nama.kalau nak tambh sulam kartun character just tambah beberapa hengget je lagi...murah kan...? cer tgk kat etsy berapa usd omputih jual...?? :) :)

Jom layan gamboss dulu..


















tenkiuuu!!