Wednesday, May 4, 2016

Diaper Bag/Multipurpose Bag

Trobek...

biar gambar berbicara...

antara beg tempahan pelanggan





Tuesday, March 1, 2016

TOWEL ...as a gift..

Assalam...
selain personalized towel utk kegunaan sendiri, sy ada jgk terima request utk towel sebagai gift
so yang ni kita letakla sikit deko2
supaya penerima rasa happy dan teruja gitu..
nampak comel kan...
hihi





Saturday, February 27, 2016

Personalized towel

Personalized Towels
perfect gift for newborn ,kids for their birthday
..and for your loves one..

sulam towel order dibuka sepanjang masa...
kindly email to shiedahakif@yahoo.com


















Monday, February 22, 2016

RPH cover...~~@


Assalam...
mcm lama benor tak update blog ni
sy masih wujud lagi..alhamdulillah
cuma kekangan masa buat iolss tak sempat nk update blog
di bawah ni adalah cover2 yg dah siap sepanjang hujung thn dan bulan lepas..






















Sunday, January 3, 2016

boxy pouch lagi...

Assalam...
takdan nk celoteh pjg2 sgt kali ni
iols  di hujani pm dan email....
ada lagi yang tak sempat balas
ini keja one man show
tangan ada 2 je..sambil kejar siapkan order org
kalau boleh guna kaki ni utk menjahit mmg dh lama dah guna
eh , mmg menjahit guna kaki pun kan ( tekan pedal)
walau apapun, sy manusia biasa..kena uruskan banyak perkara jgk
keluarga dan keja hakiki
tetapi , demi menyahut seruan anak pak maslan
#10kerja
..makcik gagahkan jua..

hihihi...jom cuci mata tgk boxy pouch..
produk yg tgh dpt sambutan sgt menggalakkan ni